Det regner..... JA MON IKKE?

En anden måde at komme rundt på

I dag har været en helt vildt god dag! Jeg har besluttet mig for at blive sund… Man kan godt sige at det er mit nytårsforsæt, men jeg har sagt det til mig selv mange gange, og jeg er rigtig god til at ødelægge det hele for mig selv, men nu må vi se.

Så tilbage til i dag! Mit nytårsforsæt skulle starte i dag, så jeg havde planlagt at jeg skulle cykle for første gang siden jeg tog her over. Har frygtet det ret meget fordi der for det første, ikke er cykelstier på samme måde som hjemme. For det andet er San Francisco ikke andet end bakker. Og for det tredje, så er det bilerne der bestemmer her..

Havnen

Havnen

Men trods min frygt kom jeg afsted. Cyklede ud til vandet/havnen mod øst fra hvor vi bor og hele vejen op langs vandet til færgebygningen. Der stilledet jeg cyklen, skiftede til rulleskøjter, og cyklede frem og tilbage ved færgebygningen og Oakland bridge. Derefter tog jeg tilbage til cyklen og videre til Fisherman’s Wharf, hvor jeg tog nogle billeder, nød udsigten og vendte om og cyklede hele vejen hjem. Det var en rigtig godt tur! Havde helt glemt hvor dejligt det er at cykle! Jeg kom op på 22,6 km på cykel, og 6 km på rulleskøjter, og det var først da jeg kom hjem, jeg kunne mærke hvor træt jeg var blevet…
Oakland Bridge

Oakland Bridge

Ud over alt dette, har Nicoline (min gode veninde fra København) og jeg snakket sammen og er i gang med at planlægge den rejse vi sammen skal på når jeg engang er hjemme igen! Det bliver en super fed tur, som jeg nok skal fortælle meget mere om når vi kommer tættere på, men det gjorde bare dagen i dag endnu bedre!

Fra Fisherman's Wharf med Coit tower i centrum

Udsigt fra Fisherman's Wharf

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det regner..... JA MON IKKE?