Super duper Bowl

Glass elevators in the center of San Francisco

DSC_0744

I dag mødtes jeg med Salomé. Til jer, der ikke ved hvem hun er, så er det min Franske overbo. Hun bor i San Francisco i et år, og nu er vi blevet venner! det er vildt fedt at have en veninde der bor i samme hus som en selv – også selvom Salomé studerer i Berkeley, og derfor kun er hjemme i weekenderne.

Vi mødtes ved Embarcadero som er helt nede ved færgebygningen i Downtown SF. Vi spiste frokost og snakkede om at jeg kun har en uges tid tilbage, og hvad jeg mangler at se. Jeg har fået set det meste. I går så jeg Coit tower som jeg endnu ikke havde været oppe i, og ellers mangler jeg kun Alcatraz. Men så var det liiige at jeg kom i tanke om at der er nogle glaselevatorer ved Union Square, som man vidst nok kunne komme op i, og se en vild udsigt over San Francisco, så det valgte vi at gøre.

Vi gik derfor ind på Westin St Francis Hotel ved Union square, og ville op i elevatorerne – men så nemt var det ikke… Man skulle have et nøglekort for at komme ind. Vi lod som om vi boede på hotellet og smuttede med en mand in i elevatoren – og endte så på 9. etage, hvor der ikke rigtig var noget at se. Og så stod vi der… uden nøglekort til elevatoren, og ingen mennesker der skulle fra 9. etage.. Så dér var vi ved at panikke lidt.

Så fandt vi ud af, at så snart man var kommet fra receptionen og op, så kunne man frit benytte elevatoren – så vi tog da lige et par ture op og ned mellem 1-32. etage.

DSC_0743

DSC_0747

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super duper Bowl