FOG Design + Art VIP

Hello from the other side

Fredag var dagen hvor jeg ud over at være på FOG, tog over på den anden side af Golden Gate bridge. Det var en flot dag, klart vejr, sol, ikke så koldt. Så det var den perfekte cykeldag. Så Jeg cyklede altså videre efter at have været på FOG over broen og derefter tilbage igen.

Alle der kender mig, ved at jeg har lidt af et konkurrence-gen i mig, så selvom jeg cykler på Camillas bycykel, så føler jeg at jeg skal køre rigtig stærkt og overhale så mange andre cykellister jeg kan. Tror det er fordi at jeg tænker at en person der kommer fra København, skal være god til at cykle, og derfor prøver jeg at overhale cykelister på racercykler… Jeg var også hurtig hvis jeg skal sige det selv… haha

Nedenfor er et kort over min cykelrute i fredags:

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 08.36.33

I følge min app Moves, kom jeg op på 41,9 km den dag. Og bare fordi jeg synes jeg er rigtig sej, og jo lidt har brug for at bevise at jeg stadig holder mit nytårsforsæt, så var jeg også ude at løbe om morgenen haha!

Nok om mig, her er der billeder fra cykelturen:

DSC_0185

DSC_0188

DSC_0195

DSC_0203

DSC_0207

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 09.19.50

Så mit sidste billede her, er jeg lidt vild med, fordi det minder mig om dengang jeg gik på Freinet, og havde emne om verdens dyreste fotografi. Og det er altså ikke fordi at jeg prøver at sige, at jeg er en særlig god fotograf, og vil sælge mit billede for 23 millioner kr, som Rhinen II, men har alligevel valgt at kalde mit fotografi for Crissy Field II.

Rhein_II_2052673a.jpg

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOG Design + Art VIP