De Young

Christmas break!

I dag (fredag) har jeg sovet længe, snakket med Freja og haft en stille og rolig morgen og formiddag. Jeg tog bussen hen til til Broadway hvor Kaya og Andreas’ skole ligger, men eftersom Andreas var syg, skulle jeg kun hente Kaya. Kaya og jeg gik ned til Chestnut street, hvor vi brainstormede julegaveideer til hinanden! Det var en meget hyggelig måde at gøre det på, og nu har jeg fået nogle rigtig gode ideer!

Kaya har haft 7 prøveeksamener i denne uge, og var rigtig træt, så vi tog hjemad med bussen. Kaya kender busturen, og ved hvor det er godt at sidde, for her i San Francisco er der altså en del underlige mennesker med busserne i modsætning til i København. Der kom en gammel hjemløs mand med en sæk med tomme dåser ind i bussen. Sækken var som Kaya så fint beskrev “på størrelse med mig i højden, men tre gange mig i bredden”, og manden valgte at sætte sig lige bagved os, og lod sin hund lægge sig ved vores fødder.. Det var ikke den fedeste oplevelse, men værre var det heller ikke, trods Kaya var lidt utryg ved ham.

Vi stod af på 24th st hvor vi fik noget mad og en latte serveret i en skål, og derefter gik vi ad Church st hjemad, hvor der ligger et helt vildt underligt hus. Det er malet som en jungle med alle mulige slags dyr på, og oppe ved taget er der sat grene på, som stikker ud ad muren!

DSC_0598

DSC_0600

DSC_0607

DSC_0609

DSC_0610

Søndag skal vi ud og stå på ski i noget der hedder Bear Valley. Vi er alle sammen rigtig spændte og glæder os til at komme afsted, se lidt sne og komme i julestemning.

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De Young