Praktik

De Young

Tiden flyver! Har netop regnet ud at jeg har været her 1/6 af den tid jeg skal være her… Det er lidt skræmmende, for det er altså gået hurtigt!

I dag mødtes jeg med Maja, for Mathilda havde fået sygdom i værtsfamilien, så måtte blive hjemme. Maja og jeg mødtes på de Young museet, for at spise noget morgenmad, og gå op i udkigstårnet. Museet ligger i Golden Gate Park, og når man er oppe i udkigstårnet kan man se en stor del af byen. Det svarer til 9. etage, så det er ikke overdrevet højt, men alligevel højt nok til at det er en rigtig flot udsigt. Da man trådte ind i rummet, følte jeg lidt at det var et stort maleri man trådte ind i… Eller, det er svært at forklare hvordan det var, men ikke helt normalt. Maja og jeg satte os i midten af lokalet for bare at kigge, og vi sad der rigtig længe. Udsigten var virkelig flot, og de billeder vi tog, var også ret specielle.

Efter tårnbesøget, ville vi gå til Haight street som er San Franciscos hippiekvarter og hvor der er hyggelige caféer, underlige butikker og spændende mennesker. Vi fandt en butik der solgte VHS’er og gik ind for at kigge. Det viste sig at butikken var enorm og solgte LP’er, VHS (som nævnt), CD’er og meget, meget mere! Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder der inde, men det er klart et besøg værd igen!

Derefter gik vi hen til en bager der hedder The Mill, som er et rigtig hyggeligt bageri, som er åbent, dvs at man som kunde går “direkte” ind i bageriet og kan se dem stå at lave brød lige bag disken. Det var en ret fed oplevelse, og så solgte de rugbrød! Så vi fik os lige et godt brød med under armen.

Sidst men ikke mindst, tog vi hen til the Painted ladies som er en række victorianske og edwardianske huse som er malet i tre eller flere farver.

DSC_0561

DSC_0564

DSC_0569

DSC_0572

DSC_0581

DSC_0589

DSC_0591

DSC_0596

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktik