San Francisco

Exploring

Såøh nu har jeg været her i 6 dage og er så småt ved at få styr på hvad der er op og ned her i byen. Har på flere af mine ture glemt at tage kamera med :-/ så har ikke mange billeder at vise..

I dag var der egentlig lagt en god plan for, hvor jeg skulle gå hen, men endte med at gå helt andre veje… Men så har jeg den oprindelige tur til gode! Jeg gik ned ad bakke og op ad bakke, hvilket var meget godt, for nu hvor jeg ingen cykel har, får jeg ingen motion… Eller, jeg har tænkt mig at stå på rulleskøjter på et tidspunkt!

Nok om det! Jeg gik til China town, hvor jeg også var tidligere på ugen, men havde glemt mit kamera, så jeg fik lyst til at gå forbi igen! Har blandede følelser om den del af byen, for der er rigtig hyggeligt, men også mega klamt med alle de døde fisk og blæksprutter de med glæde udstiller i vinduerne… Jeg var inde i en butik der solgte kimonoer, silkekjoler og papir-paraplyer og lanterner. Rigtig fint sted (og der lugtede ikke!). Jeg købte et sæt tøj, en jakke og et par bukser i silke, men sort silke – og med et fint detaljeret mønster, også i sort!

Derefter gik jeg videre til en store trekantede-pyramide-bygning… som vidst nok bliver kaldt Transamerica pyramid, og er rigtig flot! Så købte jeg mig en grilled sandwich og satte mig ned ved en park ved færgebygningen ved vandet og spiste (…alene), men jeg fik en måge-ven hahaha, som holdt øje med at jeg spiste! Havde det lidt sjovt over det.

DSC_0456

DSC_0458

DSC_0463

DSC_0467DSC_0471DSC_0472DSC_0470

DSC_0474Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

San Francisco