Day 5, 6 & 7 Koh Samui

George Town

Efter opholdet på øen Koh Samui, skulle vi med nattog til øen Pulau Penang hvor vi bor i byen George town. Vores plan var at tage en heldagstur til en ø der ligger længere nord på der hedder Langkawi, som har en meget lang bro på toppen af junglen, som vi meget gerne ville se. Desværre var der forvirring mellem os og personalet på hotellet, så vi fik ikke at vide at man skulle være ved færgen en time før den sejlede… Derfor kom vi simpelthen ikke afsted, og har været nødt til at finde på noget andet at bruge vores dag på.

Derfor tog vi afsted til Penang hills, hvor der er en Air Tram der kører op på toppen, hvor man har udsigt over øen. Da vi kom der op begyndte folk straks at spørge om de måtte tage billeder med os. Vi er også de eneste høje lyshårede piger der går rundt i denne by, men folk er meget venlige.

DSC_0733

DSC_0736

DSC_0740

Derefter tog vi til Upside Down Museum, hvor vi fik taget nogle underlige billeder, men det var nu meget sjovt at prøve, også selvom vi langt hellere ville have været på Langkawi, men det må blive næste gang.

DSC_0749

DSC_0764

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 5, 6 & 7 Koh Samui