Juleaften & X-mas morning

Getting lost at Lands’ end

I dag var vejret så smukt da vi stod op, så vi besluttede at vi ville ud i det smukke vejr og gå en tur. Vi tog til Lands’ end og Sutro Baths som er et naturskønt område tæt ved Golden Gate Bridge. Der er ikke meget at fortælle om turen, for billederne viser det meste! Det var rigtig smukt!

Vi var så heldige at vælge netop i dag til at tage på sådan en tur, for selvom det “kun” er 11 grader (som er meget koldt for en vinter i San Francisco), så var vejret så klart, at man kunne se rigtig langt. Det plejer at være tåget og diset om vinteren i San Francisco, så man kan normalt ikke få så gode og skarpe billeder.

Vi gik og vi gik ved Lands’ end, og det føltes som evigheder, fordi vi jo hele tiden stoppede og tog billeder (eller… jeg gjorde, og de andre måtte vente), og så gik ruten ind og ud langs kysten og op og ned af snoede stier. Da jeg kiggede på min kilometertæller havde vi dog ikke gået mere end 7 km.. Hvilket jeg synes er lidt skuffende haha!

DSC_0850

DSC_0852

DSC_0854

DSC_0877

DSC_0885

DSC_0896

DSC_0913

DSC_0915

DSC_0920

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften & X-mas morning