HELLO it's me

HELLO it’s me

Nu er jeg i gang, og her kommer første indlæg!

Der er nu meget kort tid til at jeg skal rejse til San Francisco, og det er endnu ikke gået op for mig… sådan slet ikke.. Jeg har været ude for at købe de sidste ting jeg mangler inden afrejse, og har ellers alt på plads! Lige bortset fra at jeg ikke har pakket endnu :-O

I morgen holder jeg brunch for pigerne, og jeg er sikker på at det nok skal blive en god måde at sige farvel på. Jeg er både spændt og skræmt over at skulle pakke mit liv ned i en kuffert, og rejse over på den anden side af kloden, forlade venner og familie hjemme, for at starte på ny med alt!

Prøver at se på det positive, for det skal nok blive en MEGA fed tur og med oplevelser for livet. Men nøj hvor skal man altså bare nyde rugbrødsmadder og saltlakrids til det sidste inden afrejse! Kan næsten ikke forestille mig at skulle leve så længe foruden.

Skærmbillede 2015-11-30 kl. 23.52.23

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO it's me