Christmas eve eve

Juleaften & X-mas morning

Ja så blev det jul, også i Amerika. d. 24 december, som jo er den rigtige jul for mig, var ret anderledes fra hvad jeg har være vant til. Kaya og jeg var nede og få ordnet negle, for alle butikker har åbent, og Camilla var på arbejde. Da vi kom hjem begyndte vi at lave risengrød til Ris a la mande og flødekartofler til aftensmaden. Vi holdt en pause og drak te, kaffe og spiste dansk julechokoladeslik.  DSC_0767

DSC_0770

Om aftenen pyntede Kaya bordet med grøn dug og vinglas med guldkant! Meget fornemt, og maden var blevet rigtig god! Flødekartofter, and og Ris a la mande! Mere dansk kan det næsten ikke blive! Om aftenen blev der åbnet gaverne fra Danmark, men resten blev åbnet d. 25.
DSC_0782

DSC_0787

DSC_0789

DSC_0806

Så blev det d. 25!

Jeg vågnede som den sidste… ups.. men klokken var altså ikke mere end 9 da jeg stod op og de alle ventede på mig 😛 Men så blev der for alvor åbnet gaver, og derfor stod den på skype med min familie (eller ikke min far, for han ville hellere se sin nye film… tak far :-))
DSC_0808

DSC_0810

DSC_0812

DSC_0813

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas eve eve