Tiled steps

Palace of fine arts

Jeg starter tit mine indlæg med at snakke om vejret – måske er jeg ved at blive ligesom min far? Men i dag var det dejlig varmt – havde bare ben og en let trøje på, og solen skinnede dejligt hele dagen. jeg tog til Marina district og gik hen for at se Palace of Fine Arts. Flot er det, og så er der ikke meget andet at sige.

DSC_0544

DSC_0561

DSC_0572

DSC_0574

Derefter gik jeg en tur i området og så tog jeg ellers hjemad igen. På Kayas årgang er der Father & Daughter dance i aften, så jeg havde lovet hende, at ordne makeup og hår så hun kunne blive klar! Og flot blev hun – med høje sko og det hele!

DSC_0586 DSC_0582

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiled steps