Venner

Praktik

De sidste to dage har stået på arbejde, og mere arbejde hos Julia (smykkedesigneren som har mig i praktik). Jeg kan desværre ikke lægge billeder op af det jeg har lavet, fordi det ikke er mit design, så derfor vil jeg bare fortælle lidt om det. Som jeg tidligere har skrevet, var der i weekenden julemarket på Heath, hvor vi fik solgt rigtig mange smykker, og nu hvor markedet er slut, er der ikke vildt meget at lave – og så alligevel. Hver gang jeg er hos Julia, undrer jeg mig over, hvor tiden bliver af… Jeg arbejder fra 11-18, og tiden går simpelthen så hurtigt. I går brugte jeg en hel arbejdsdag på at skære og bore huller i træ – hvordan kan det tage 7 timer (ej, jeg lavede også nogle låse til øreringe, men alligevel… 7 TIMER?!). I dag har jeg til gengæld lavet lidt mere forskelligt. Har lavet forskellige øreringe, malet træstykker, oxideret sølv og lavet øreringehægter.

Nedenfor ses nogle af de øreringe jeg har lavet i dag, klik på billedet og se Julias andre designs:

12052014_JuliaTurner4018

ILSA Earrings, Julia Turner here
Noget helt andet der skete i dag var, at jeg snakkede med søde Ingeborg, som kommer til SF i slut februar! Det var en mega dejlig nyhed (selvom jeg godt vidste det ville ske, men skønt at få det bekræftet). Vi skal planlægge hvad vi skal, men planen er at tage syd på mod LA og opleve Californien på vejen, og forhåbentlig få den fedeste tur sammen!

Det var en lille update! I morgen skal jeg mødes med Maja og Mathilda (Svensk au pair) på de Young museet, så det skal nok blive en rigtig god dag!

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venner