Road Trip

Vinsmagning og restaurantbesøg i Mexico

Der har været mega meget at se til siden jeg ankom til Mexico for snart en uge siden! Jeg hygger mig virkelig med min skøre mexicanske familie. Krista har nogle restauranter, så når vi er med hende, får vi smagt noget virkelig lækker mad! I går var vi oppe på hendes vinbar i bjergene, og fik in og en række forskellige mexicanske retter. Jeg har det lidt svært ved at spise med fingrene, men hvor er det lækkert, og hvor er jeg overrasket over at jeg kan spise det.

DSC_0818

DSC_0827

DSC_0811

DSC_0802

DSC_0807

DSC_0814

DSC_0826

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Road Trip