Om jeg kan holde mit nytårsforsæt?

En opdatering

Jeg har ikke skrevet i lang tid… tiden er bare fløjet, uden at der egentlig er sket så meget endda. Men, men, men der er nu nok alligevel en del af fortælle hvis jeg lige skruer tiden tilbage.

#1 Arbejde

Jeg har fået et arbejde i en forretning der laver letter press og sælger art supplies..  Og som i kan høre, så går det op ad bakke med mit danske.. Så hver lørdag arbejder jeg sammen med Risa=Papa Llama og hun laver en masse greeting cards – de er ret sjove! Tjek hendes hjemmeside ud, den er ret sjov! – klik på billedet. Skærmbillede 2016-01-30 kl. 21.56.46

 

#2 Berkeley

Jeg kan mærke at det her bliver et langt indlæg… Men nu er det sådan at alt der kan tale dansk, forlader mig.. Maja rejste hjem i dag, og Camilla rejser i morgen, så det er kun mig der er tilbage… #kathrinealeneiverden
Nå, men Maja spurgte om jeg ville med til Berkeley i sidste uge, og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Ingen af os havde været der endnu, så det var en meget god måde at være sammen på inden Maja skulle rejse hjem. Så vi tog bart’en over til Berkeley for at se et af de bedste universiteter i USA. (Jeg skal nok lave et indlæg som er mere detaljeret end det her)

DSC_0358

#3 Musical

Kaya har længe gået til teater/musical, og den seneste uge har hun øvet hver dag, fordi der i går var opening night på Eureka Theatre. Showet hedder “How to Succeed in Business Without Really Trying” og de har lavet om på den originale musical fra 1961, og det var et rigtig vellykket show! Kaya var mega dygtig!

#4 De svenske piger

Så har jeg haft middag med Mathilda, som jeg i tidligere indlæg har nævnt, men hun introducerede mig for sin svenske veninde Emma, som også er au pair. Det var lidt spændende, for jeg frygtede at jeg skulle til at snakke svensk.. Men heldigvis holdt vi samtalerne kørende på engelsk så alle kunne forstå hinanden. Vi havde en rigtig god middag på en burger restaurant (ja, jeg var med), og nej, jeg spiste ikke burger haha.

em12234

DSC_0333

Så det var en lille update, jeg håber ikke der går så lang tid før jeg får skrevet et indlæg igen! uh, og PS. Jeg får altså stadig løbet hver anden dag – så download lige appen pact, hvis I mangler motivation til at få løbet.

PPS. Jeg skynder mig at lave et indlæg snart igen! Der er så meget jeg skal have skrevet!

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jeg kan holde mit nytårsforsæt?