Hello from the other side

Om jeg kan holde mit nytårsforsæt?

DSC_0236

Nu har jeg et par gange nævnt at jeg har det her nytårsforsæt som alle har, om at spise sundt, leve sundt og den slags – og det holder sgu aldrig… Meen, jeg tror jeg har fundet løsningen!

DSC_0229

Så nu skal I bare høre! Først tænkte jeg at jeg nok ville have svært ved at blive ved med at være motiveret, og specielt når man ikke har nogen til at holde en i ørerne, som Freja plejer at være god til med mig! Så jeg prøvede at følge instagramsider der poster motiverende billeder, men det gør mig bare udmattet = modsatvirkende effekt..

DSC_0239

Så har jeg skrevet lidt med Sigrid om at vi skulle hjælpe hinanden med at motivere hinanden, men det er desværre også lidt svært når man sidder på hvert sit kontinent og har tidsforskel på 9 timer.

DSC_0252

Og tilsidst har jeg altså fundet denne her app, som bare er super motiverende! Det handler om at man opretter en profil, og så vælger man om man vil spise sundt, eller vil motionere mere. Derefter vælger man hvor mange dage om ugen man vil løbe, og til sidst hvor mange penge man vil betale, for hver dag man misser.

Til tengæld får man også penge når man så tager sig sammen til at løbe! den er ond… men det er det eneste der virkelig virker hvis man er ligeså doven som jeg. Appen hedder Pact, og den måler så hvor langt, hvor lang tid og hvor hurtigt man løber – så der er ingen måde man kan snyde på… jeg har prøvet.. 😛

DSC_0254

Billederne her, er taget fra min gåtur i går btw.

DSC_0266

DSC_0267

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello from the other side