Legion of Honor

Tiled steps

Selvom vi kun er i Februar måned, så begynder vejret altså allerede at være rigtig godt her, i Californien – og jeg er endda i det nordlige Cali. Så i går eftermiddags tog jeg en cykeltur i det gode vejr, over til Sunset district for at finde the tiled steps of 16th ave.

Det var den lidt besværlig cykeltur, og rigtig meget op ad bakke. Så fandt jeg en trappe som var dækket af mosaik. Min GPS sagde dog at jeg skulle videre, men jeg valgte selvfølgelig at stoppe. Det var en rigtig, rigtig flot trappe – var bare ærgelig over at der var skygge på den, fordi den ikke var på solsiden af vejen… Efter jeg havde bestiget den og taget rigtig mange billeder, tænkte jeg at jeg måske skulle se hvor min GPS ville have haft mig hen, og begyndte så at gå mere op ad bakke.

Dér fandt jeg så den “rigtige” trappe. Den var endnu længere, og så var der sol på den. Og oppe fra toppen kunne man se stillehavet, Sunset District og Golden Gate Bridge.

Det sjove ved trapperne var, at hvis man kom gående oppe fra toppen og ned, ville man ikke ane at det var en trappe dækket af mosaik, for trinnene var bare almindelige kliker på den vandrette side. Men på den lodrette side, er det fyldt med smukke billeder.

DSC_0521

DSC_0527

DSC_0535

DSC_0534

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legion of Honor