Exploring

Update

Her er en lille update af det jeg har gået rundt og lavet på det seneste. Jeg er begyndt på min praktik hos en smykkedesigner her i San Francisco. Her har jeg hjulpet til med at lave øreringe, halskæder mm. som skal sælges til julemarkeder i denne weekend blandt andet. Det er rigtig sjovt at prøve at være med til produktionen af dyrt og god kvalitets smykke-håndværk. Når man på 7 timer kun når at lave 6 halskæder, kan jeg pludselig godt forstå, hvorfor priserne er så høje. Er man ikke perfektionist, ville dette håndværk ikke kunne lade sig gøre! Det er et rigtig flot værksted, og det er nogle rigtig fede ting jeg får lov til at prøve, og jeg synes at jeg lærer rigtig meget, samtidigt med at det er mega sjovt. Jeg har altid undret mig over, hvordan man oxiderede sølv, og det har jeg nu fået lov til at prøve – det er også lidt af en langvarig process det skal igennem. Jeg brugte 1 time på at oxidere sølv til to halskæder, fordi at oxidationen af det i første omgang ikke virkede, og så skal man vende processen om (altså skal det oxiderede sølv gennem en reduktion for at for at gå gennem oxidationen igen).

Jeg kan desværre ikke vise billeder af det jeg har lavet, fordi det ikke er mit design, og det skal være gennem designeren selv, hvis det skal ud på internettet.

Derimod kan jeg så begynde at fortælle om i dag, hvor jeg har mødtes med en dansk au pair. Jeg har været her i lidt over en uge, og savner allerede mine gode veninder hjemme i DK, og har derfor manglet at snakke med nogen på min egen alder. Jeg mødtes derfor med hende i dag til amerikansk morgenmad som bestod af amerikanske pandekager, frisk frugt, bacon og bagles med cream cheese og laks. Super start på dagen! Vi tog derefter sammen op til Twin peaks som er San Franciscos højeste punkt, og hvor man virkelig kan se hele byen. Udsigten var ekstra god i dag, fordi vejret endelig er klaret op, og skyer og regn langt om længe er forsvundet (det regnede rigtig meget i går og i forgårs).

DSC_0489 DSC_0490 DSC_0491

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Exploring