Glass elevators in the center of San Francisco

Aesthetic Union

DSC_0599

Hver lørdag arbejder jeg i Aesthetic union, bag disken sammen med @PapaLlama (Risa). Det er James og Risa der ejer butikken, og de laver selv de print der er i butikken. Det er ret cool når der bliver lavet letterpress i baglokalet, og kunderne er meget interesserede i det, så der er tit rundvisninger i butikken.

Om lørdagen er der Free Letter Writing, og så kommer folk og skriver breve, som vi så sender. Hvem elsker ikke at få et brev i postkassen? Det er en stor succes fordi vi har en skrivemaskine, og at man derfor virkelig skal tænke over ethvert ord, da man ikke kan slette bogstaverne.

I dag havde jeg sidste vagt med Risa, for hun kommer ikke næste lørdag, som er min aller sidste vagt. Jeg fik en gave af hende inden jeg gik, og lovede at jeg først ville åbne den når jeg kom hjem – og nu er den åbnet. Fik et sødt brev på et af hendes kort, og et My-City-Is-Better-Than-Your-City net med Golden Gate Bridge på, også et af Risas designs.

DSC_0761

Det har været en fornøjelse at arbejde med hende! Hvis I nogensinde kommer forbi San Francisco, så smut forbi 555 Alabama St. i Mission og se hvordan letterpress fungerer på gammeldags tryk-maskiner i vores baglokale – det er en oplevelse i sig selv!

DSC_0618

DSC_0611

DSC_0604

DSC_0598

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 00.11.00

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glass elevators in the center of San Francisco